13th Athens Tattoo Convention

10 - 12 Мая 2019
Греция | Palaio Faliro
13th Athens Tattoo Convention

Olympic Tae Kwon Do and Handball Centre
Palaio Faliro,
Greece

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ / ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
10 – 11 – 12 MAY 2019
Friday ( OPEN 14:00-00:00)
Saturday (OPEN 11:00-24:00)
Sunday (OPEN 11:00-22:00)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ:
10€ – εισητήριο για 1 μέρα
20€ – εισητήριο για 3 μέρες

Welcome To Athens Tattoo Convention!

Τo Athens Tattoo Convention ανοίγει τις πύλες του στις 10, 11 και 12 Μαΐου στο Γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO – Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου, πιστό στο ραντεβού του με τους ολοένα και αυξανόμενους fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης υπογράφει και φέτος ένας από τους κορυφαίους tattoo artists παγκοσμίως, ο Mike the Athens, o οποίος μας δίνει τα highlights της φετινής διοργάνωσης:

«Δωδέκατο Διεθνές Φεστιβάλ Δερματοστιξίας. Ένας θεσμός που θα τολμήσω να πω ότι στέφεται με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, ειδικά τα τελευταία τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά στην ποιότητα και την προσέλευση του κόσμου.

Συγκαταλεγόμαστε πλέον στα 5 καλύτερα της Ευρώπης και αν σκεφτεί κανείς πόσο μικρή χώρα είμαστε η προσέλευση επισκεπτών πλησιάζει νούμερα Λονδίνου και Ιταλίας.

Ειδικότερα τα τελευταία πέντε χρόνια, επισκέπτες από το εξωτερικό έρχονται αποκλειστικά για το Athens Tattoo Convention και για να κάνουν tattoo στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους από όλες τις ηπείρους – USA, Europe, Asia, Japan, New Zealand, Polynesia, Australia.

Комментарии (0)