22nd Tattoo Convention Prague

 

CANCELLED DUE TO COVID-19 PANDEMIC

Due of COVID -19 virus we have to cancelled our Tattoo Convention Prague 2020. INFO FOR ARTISTS: We will send to you your deposits back to your accounts ASAP, with todays Euro rate (please check your email and spam folder too. See you in 2021. Thanks for understounding.

 

Industrial Palace – Průmyslový palác
Výstaviště, 170 00 Praha 7-Bubeneč,
Czech Republic

22nd Tattoo Convention Prague

Pražská konvence vznikla v roce 1998 pod oficiálním názvem International Tattoo convention Prague.
Jedná se o první a jedinou oficiální International Tattoo convention v České republice. Po několika ročnících v kulturním domě Barikádníků a následných šesti let ve sportovní hale na Slavii, se Tattoo convention usadila na Pražském Výstavišti.

Rádi bychom poděkovali za přízeň všem milovníkům tetovaní, kteří to s námi táhnou už dvacet let. Není po Evropě mnoho tattoo shows, které se můžou pochlubit takovou dlouhou historií jako je ta naše pražská konvence. Celé ty dlouhé roky jsme se snažili změnit náhled obyčejných lidi na tetovaní, které bylo dlouho cejchem lidí z kriminálu a vyděděnců. Každý ročník má i svou Miss, volenou z řad návštěvnic akce přihlášených do soutěže, módní přehlídku, koutek pro děti, či jiné vyžití spojené s body artem.

Letos navíc přibudou nové food zóny a jiné složení shows – nejen těch tetovacích. Věříme, že letošní rok se stane jedinečným.

Комментарии (0)