Rijeka Tattoo Expo 2022

Omladinski Kulturni Centar Palach
Kružna ul. 8, 51000, Rijeka,
Croatia

Rijeka Tattoo Expo 2022

Rijeka Tattoo Expo koja okuplja tattoo umjetnike i poklonike tetoviranja, ove godine slavi deset godina postojanja. Ciklus obilježavanja jubilarne godine započinje projektom Still Tattoo autorica Mie Mohorić i Nataše Radović koji želi posjetiteljima približiti tattoo svijet i način života, pričajući osobne priče pojedinaca upravo kroz njihove tetovaže.

Sam čin izvedbe izgledat će kao “živa slika” odnosno statična scena sa odabranim sudionicima koji će nepokretni i šutljivi biti pažljivo postavljeni na pozornicu i u prostor Palacha, sa što izloženijim tetovažama. Osim opisanog, u sklopu Still Tattooa održat će se i tribina o riječkoj tattoo sceni, njenim početcima i današnjici. Sudjelovati će nekoliko lokalnih tattoo artista, a više o tome pisati ćemo u narednim danima.

RADNO VRIJEME:
Petak: 12-22 h
Subota: 12-22 h
Nedjelja: 12-20 h

Ulaznicu za petak i nedjelju možete kupiti po cijeni od 30,00 kn, za subotu po cijeni od 40,00 kn, a festivalsku odnosno ulaznicu koja vrijedi za sva 3 dana konvencije po cijeni od 60,00 kuna. Ulaznice se mogu kupiti isključivo od prvog dana trajanja konvencije, na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Pri kupnji obavezno napomenite ako želite trodnevnu ulaznicu.

Комментарии ()

  Предстоящие события

  Фоторепортажи

  Предыдущие публикации

  • КРАСКА tattoo ink
  • реклама для тату мастеров на iNKPPL.com
  • Druid Средства по уходу за татуировкой
  • афиша предстоящих тату событий | iNKPPL