Brasov Tattoo Convention 2024

Qosmo Brasov Hotel
Str. Zaharia Stancu 4, Brașov 507190,
Romania

Brasov Tattoo Convention 2024

În anul 2024, orașul Brașov va găzdui prima ediție a evenimentului “International Tattoo Convention Brașov”, o premieră de poveste pe tărâmul legendarului Dracula! Într-un oraș unde se găsesc numeroși pasionați ai artei tatuajelor, veți avea oportunitatea de a întâlni artiști renumiți la nivel internațional, de a vă tatua pe ritmurile diverse ale muzicienilor care vor veni să ne încânte în concert, precum și de a vă bucura de multe alte surprize pe care le avem pregătite pentru voi și nu numai!

Va fi un spectacol pe care nimeni nu ar trebui să îl rateze, un show atât pe scenă, cât și în afara sa, cu oameni faini, muzică bună, într-un mediu luxos și prietenos, de care vrem să beneficieze cât mai mulți doritori de a inaugura cu succes această întrunire din inima României!

Organizatorul evenimentului, Marius Deac, vă așteaptă în număr cât mai mare, pe 9, 10 și 11 August 2024, la Qosmo Hotel, Str. Zaharia Stancu nr. 4, Brașov! Până atunci, stați pe aproape, vă invităm să urmăriți pagina evenimentului, unde se vor posta periodic informații și noutăți!

Комментарии (0)