6th Prison Ink Tattoo Festival

Fussingsvej 8
Horsens,
Denmark

Prison Ink Tattoo Convention 2022

Datoerne til Prison Ink 2022 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 26. – 28. maj. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.

Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrig-hed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil være sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet – så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca. 200 tatovører fra ind- og udland. Du kontakter og laver en aftale med tatovøren direkte ved at klikke på en af kontaktmulighederne under den enkelte tatovør under Artists.

Комментарии (0)