Unique Art Tattoo Festival

14 – 15 July 2017
Finland | Hämeenlinna
Unique Art Tattoo Festival

Unique Art Tattoo Festival kokoaa Verkatehtaalle kansainvälisesti tunnettuja tatuointiartisteja sekä eri alojen taiteilijoita. Kahden päivän juhlissa luvassa ainutlaatuista tatuointitaiteen sekä katutaidekulttuurin tutkailua ammattilaisille sekä aiheesta kiinnostuneille. Festivaalilla graffitiartisteja, burleskiesityksiä sekä workshoppeja, muotinäytöksiä, Hienoin parta-kilpailu, Pin-Up -tyttöjä, valokuvataidetta, performansseja, kuvataiteilijoita, keikkoja ja suuret iltabileet molempina iltoina ja paljon muuta.

Unique Art Tattoo Festivaaleille saapuu kansainvälisesti tunnettuja tatuointiartisteja. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada haaveilemasi kuva arvostetulta artistilta matkustamatta maailman ääriin

Jokaiselle tatuoinnin kantajalle se oma kuva on paras ja rakkain, totta kai. Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa oma tatuointisi ja tietenkin tatuoijasi likoon ja tulla kisaamaan parhaiden
tatuointien kilpailuun Unique Art Tattoo Festivalin yleisön eteen!

Tatuointisarjoja on neljä:

  • Festivaalin paras tatuointi (vain festareilla tehdyt tatuoinnit, varaa tatuointiaikasi suoraan tatuointiartistilta.
  • Paras mustaharmaa tatuointi
  • Paras väritatuointi
  • Paras abstrakti tatuointi (ei esittävä, ornamental-tatuointi)
    (Alempiin kategorioihin voit osallistua missä tahansa tehdyllä tatuoinnilla.

Tatuointeja on arvioimassa kansainvälinen ja arvovaltainen raati. Reiluuden nimissä kilpailu käydään nimettömänä, eli tuomarit eivät tiedä etukäteen kuka on tatuoinnin tehnyt. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista.

Liput:
12 € / Päivä
17 € / 2 Päivää

U.A.T.F Festivaalilipulla vapaa pääsy Festari-Terassille, joka on avoinna 04.00 saakka molempina päivinä. (K-18)
Tilaa lippusi lippupalvelusta tai hae omasi Unique Art -liikkeestä (ei toimitusmaksua) Sibeliuksenkatu 11, 13100 Hämeenlinna.

Ps. Festivaalille kannattaa varata käteistä rahaa mukaan, kaikilla näytteilleasettajilla ei käy kortti.

Comments (978)