Baltic Tattoo Convention

06 - 08 September 2019
Lithuania | Klaipeda
Baltic Tattoo Convention

• ADDRESS: Aušros g. 42, Klaipeda, Lithuania

We are the “Baltic Tattoo Convention” and we would like to invite you to visit Lithuania and take part in the biggest tattoo event in Baltic states.

The show will be held on [data!] in Kaunas city at “Athletics Arena” with 2000 sq/m for fun, entertainment and rock and roll!
Although this will be the 4th edition of this event, before we were known as “Memel Tattoo Convention” and tattoo stars like Benjamin Laukis, Natalie Fox, Sasha O’kharin, Domantas Parvainis, Remis Tattoo, Augis Tattoo Art, Jurgis Mikalauskas and many more took part in our small but cosy Tattoo event.

So we are trying to invite various artists from all over the world to share their art and make event more colourful.

For more information check us out on:

Contact us on danistattoo@gmail.com


Puikios naujienos! “Memel Tattoo Convention” keičia pavadinimą ir mastą, nuo šiol mes vadinsimes “Baltic Tattoo Convention”. Negana to, renginys kraustosi į Lietuvos centrą, Laikinąją Sostinę -Kauną. O jei tiksliau į “Lengvosios Atletikos Maniežą” (Aušros g. 42), kur Jūsų lauks net 2000kv/m ekspozicijos. Taip pat keičiasi ir renginio laikas ir 2019-ais, konvencija vyks rugsėjo 6, 7 ir 8 dienomis.

Šios konvencijos tema – pagonybė ir mūsų protėvių palikimas, žmogaus harmoija su gamta ir šamaniška magija. Todėl renginio metu pamatysiste geriausius Lietuvos meistrus ir studijas, taip pat pakviesime tatuiruotojus iš viso pasaulio. Bus ir senovės amatų atstovų, tautinis ir etnokultūrinis Lietuvos paveldo puoselėtojai ir ne tik.

Taip pat bus jau Jūsų pamėgti tatuiruočių konkursai, vertinimai ir apdovanojimai. Atsižvelgus į praeitų metų pastabas, labiau pasirūpinsime publika, pasiūlydami įvairių žaidimų, atrakcijų ir vaizdinių.
Darbo laukia dar nemažai, tad viską skelbsime po truputi.

enginio hashtag’as#:
#baltictattooconvention arba #baltictattooconvention2019

Renginį pristato ir organizuoja:

Danielius Djačkovas “Danistattoo” studija (www.danistattoo.lt)
Ir Aurimas Mockus “Vakarų istorijos fondas” (www.memelmoto.lt)”

Comments (0)