14th Athens International Tattoo Convention

POSTPONED DUE TO COVID-19 PANDEMIC

Due to the ongoing Coronavirus pandemic, the organisation of International Athens Tattoo Convention, chose to postpone this year’s event. We are renewing our appointment for May 2021 and we’re looking forward to bring you another extraordinary show as we celebrate the 15-Year anniversary!


 

Olympic Tae Kwon Do and Handball Centre
Palaio Faliro, Athens
Greece

Athens Tattoo Convention

 Η απόλυτη συνάντηση των tattoo lovers στο πιο φαντασμαγορικό event της πόλης!

Το Athens Tattoo Convention έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης με επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται αποκλειστικά για την εμπειρία του Athens Tattoo Convention αλλά και για να γνωρίσουν μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως, καλλιτέχνες.

Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do
Η πρόσβαση στο χώρο του Tae Kwon Do πραγματοποιείται:

Με τραμ

… Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της). Κόκκινη γραμμή (Νο 4) Σύνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμή (Νο3) Βούλα-ΣΕΦ.

Με λεωφορείο

Τα λεωφορία λεωφορεία εξυπηρετούν μετεπιβίβαση από το σταθμό ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου. Αποβίβαση στη στάση Αγία Σκέπη.

130 Πειραιάς-Ν. Σμύρνη.
A1 Πειραιάς-Βούλα.
Β1 Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα.
101 Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό.
217 Πειραιάς-Αγ. Δημήτριος (σταθμός metro Δάφνης).

Με τα πόδια ή με ποδήλατο διασχίζοντας την πεζογέφυρα από την είσοδο της στη Λεωφόρο Συγγρού (απέναντι από το Ευγενίδειο ίδρυμα).

Με ταξί.

Από Θησέως στρίβετε αριστερά στην παλαιά Ποσειδώνος συνεχίζετε ευθεία και στο φανάρι της δεύτερης αερογέφυρας (Πεζογέφυρα-Εσπλανάδας) στρίβετε δεξιά, προκειμένου να βγείτε στον παράδρομο όπου και αποβιβάζεστε.
Από Λεωφόρο Συγγρού. Στο τέλος της Συγγρού ακολουθείτε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στη δεξιά λωρίδα και πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο (δεξιά) προς Καλλιθέα-Πειραιά (παλαιά Ποσειδώνος), κάνοντας αναστροφή. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στο πρώτο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα), ακολουθώντας την πινακίδα προς Κλειστό Γυμναστήριο, προκειμένου να εισέλθετε στην είσοδο του πάρκινγκ του γηπέδου Tae Kwon Do (απέναντι από τα Village Cinemas).

Με Ι.Χ., η παραπάνω διαδρομή. Parking (α) εντός του πάρκινγκ.

Θα σε δω στο Athens Tattoo Convention

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ

10€ – εισητήριο για 1 μέρα
20€ – εισητήριο για 3 μέρες

Opening hours:
Friday 14:00-24:00
Saturday 11:00-24:00
Sunday 11:00-22:00

Comments (0)