21st Tattoo Convention Prague

21 - 23 June 2019
21st Tattoo Convention Prague

Malá Sportovní Hala
Za Elektrárnou 170 00
170 00 Praha 7-Bubeneč
Czech Republic

International Tattoo Convention Prague – více informací

International Tattoo Convention Prague se bude letos konat po 21. a opět bude v Holešovicích. Přesouváme se ale nově do Malé sportovní haly, která nabídne tatérům i návštěvníkům více prostoru a lepší členění. Na celkové ploše haly, což je více než 2700 m2 vás bude čekat více než 85 studií. Kromě tetovacích studií a tatérů z celého světa (Česko, Polsko, Slovensko, Itálie, Francie, USA, Švýcarsko, Rakousko, Nizozemsko, Německo) na vás čekají i obchody se zajímavým zbožím spojeným s tetovací kulturou – oblečení, doplňky a podobně.

Novinkou na letošní Tattoo Convention Prague je nová Food Zone! Čekají na vás kvalitní bio burgery, stánek s italskými specialitami, asijskými dobrotami, česká klasika i sladké a pivo, alko, nealko a dobrá káva jsou samozřejmostí. Kromě toho vznikne i VEGG zone, ve které na vás čekají vynikající vegg chlebíčky, sladké i wrapy a vegg burgery.

Ale to není ještě zdaleka vše! Na pódiu kromě tattoo contest, proběhne i velmi zajímavý program. V pátek uvidíte epickou performance a krásné kostýmy v podání skupiny Fly High Tribe Suspension. Krásu ženského těla budeme obdivovat s Bohemian Burlesque, protože předvedou smyslnou kabaretní show. Smyslná show je i bondage, konkrétně Shibari – Pražský rigger GNBY si pro Vás na konvenci připravil dynamickou show, která vám ukáže jiný pohled na shibari (druh vázání – bondage), než je v ČR obvyklé. Můžete se těšit na show, která Vám ukáže, čeho všeho je lidské tělo schopné dosáhnout. GNBY je známý osobitým přístupem k tradičnímu japonskému stylu vázání, kde spojuje moderní evropské vlivy a tradiční japonské postupy. Chybět nebude Pole dance a večer koncert českého rappera Manika s dj Black Angelikou, spadající pod label Bigg Boss.

Sobotní pódium zahltí krásné dámy, protože se bude konat volba MISS TATTOO 2019. Do poroty letos zasedne moderátor rádia Spin – Poeta, finalistka reality show Robinsonův ostrov – Martina Fialková a již zmíněný rapper Maniak a jeho potetovaná dvorní djka Black Angelika, která se dostala za djský pult přímo z ministerstva. A co čeká MISS TATTOO? Vítězka si odnese zájezd do Paříže a mnoho dalších hodnotných cen a myslíme na druhé, třetí místo i na Miss sympatie!
V sobotu se můžete těšit na nové show od Bohemian Burlesque, Shibari Show, Fly High Tribe Suspension a Pole dance battle. Večer pak vystoupí Vladimír 518 s The Rocket Dogz. Nedělní den se koná Tattoo Contest v kategoriích the large, the colour, the asia a the realistic a poslední show bude SHIBARI.
Po celou dobu bude venku pro děti připravený skákací hrad a děti do 12 let neplatí vstupné. Venku na vás také čeká výstava motorek a aut a art show.

Na Tattoo Convention Prague na vás kromě tetovacích studií čekají i různé jiné stánky a obchody. Například i Celtic Supply. Více o Celtic Supply se dozvíte zde: www.tattoo-convention.cz/celtic-supply

Peter Hlavačka won the Best of Show Tattoo at International Tattoo Convention Prague 2016

Comments (0)